Rólunk

Üdvözlöm honlapunkon!

Gáti Péter vagyok, közel tíz éve foglalkozom fóliák telepítésével. Egy nagyvállalat alkalmazottjaként kezdtem ezt a szakmát megismerni, 2016-ban úgy döntöttem, hogy a saját lábamra állok, felhasználva az ott megszerzett tapasztalatot.

Így jött létre az Infinity Energy Kft. szárnyai alatt az Infinity Fólia. Számunkra ugyanolyan fontos minden megrendelő, ugyanolyan magas minőségben szolgáljuk ki a magánszemélytől érkező megrendelést is, mint a vállalati megrendelést. Legyen az egy ablak, egy üveg, egy autó vagy egy egész iroda vagy egy autóflotta fóliázása.

Ennek érdekében a szükséges oktatás után megszereztem az Eastman a LLumar fóliák gyártójának szakkivitelezői oklevelével, ami lehetővé teszi számunkra, hogy gyári garancia mellet végezhetjük megrendeléseinket.

Jogosultak vagyunk MABISZ műbizonylat kiállítására is biztonsági fóliák telepítése esetén.

Az Eastman Chemical Company az Egyesült Államokban Martinsville -ben a világ vezető épület és autófólia gyártójaként a legkorszerűbb berendezéseken szabadalmakkal védett technológiák alkalmazásával állítja elő termékeit LLumar márka név alatt.

Az Egyesült Államokbeli gyártó tagja az IWFA -nak (fólia gyártók és forgalmazók világ szövetsége) és az EWFA -nak (fóliagyártók és forgalmazók európai szövetsége).

A gyártó Dél-Kelet-Európai központját Budapesten üzemelteti, mely központ az igazgatósági tagja is a szövetségnek.

Ez a két tény biztosítja részünkre a folyamatos és kiváló minőségű alapanyagellátást, valamint a szakmai tovább képzést is. Így minden ügyfelünket azonos, kiváló minőségű alapanyagokkal és maximális szakértelemmel tudjuk kiszolgálni.

Székhelyünk Aszódon található, de nem rettenünk meg az utazástól sem. Az elmúlt években szinte az egész ország területén dolgoztunk már.

Bármilyen kérdése van felénk, kérem, jelezze nekünk a „Kapcsolat” fül alatt megtalálja elérhetőségeinket.

Gáti Péter
vezető kivitelező