Autófóliásként a XI. National Autós Fesztiválon… ahogy mi láttuk…

Sziasztok!

 

Nemrég kaptunk egy lehetőséget a LLumar Magyarországtól, hogy képviseljük a márkát a XI. National Autós Fesztiválon. Mondanom sem kell, hogy egy olyan cég életében, mint a miénk ez mekkora megtiszteltetés! Engedjétek meg, hogy ezúton is megköszönjük ezt a LLumar Magyarországnak! Arról nem is beszélve, hogy minden segítséget megadtak a kitelepülés sikeréhez!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szóval, felvettük a kapcsolatot a szervezőkkel és hát itt is szuper csapatba botlottunk. A szervezés szuper volt, mindenben a segítségünkre voltak! Szóval nekik is jár a köszönet! 🙂

A felkészülés nem ment zökkenőmentesen, sajnos az akitől a furgont béreltük volna finoman szólva is egy hulladékot akart „ránksózni” ami sem a márkához sem a rendezvényhez nem lett volna méltó. De itt jött a már említett segítség a LLumar Magyarországtól! Probléma megoldva, jöhet a szombati fesztivál…

 

Szombat reggel nagy izgalommal nekivágtunk a dolognak…

Viszonylag korán kiértünk, jöhetett a helyünk kijelölése. Itt megint ki kell emelnem a szervezőket, elképesztően gyorsan, precízen és mindenki igényeit figyelembe véve kijelölték a helyünket. Jöhetett a sátor felépítése és berendezése. Viszonylag hamar minden a helyére került és jöhettek a fesztiválozók.

 

 

Rögtön az elején megbeszéltük, hogy egy kis ajándékkal kedveskedünk a hozzánk látogatóknak. Ha valaki ott a rendezvényen időpontot foglal hozzánk bármilyen fóliázásra akkor 25% engedményt adunk neki a munkadíjból. Erre sajnos ott senki nem vállalkozott.

Sebaj, ahogy régen mondták „Van másik!” mármint meglepetés. Bemondattuk a rendezvény speaker-ével, hogy akik meglátogattak minket és megadják elérhetőségeiket azok közül random kiválasztunk két embert, akinek az autóját „B” oszloptól hátrafelé lefóliázzuk úgy, hogy nekik csak a fólia költségét kell kifizetniük. Illetve választunk egy harmadik embert is, akinek viszont ingyen fóliázzuk az autóját. Jöttek is egy páran, akiket érdekelt a dolog. Sokan oda jöttek, érdeklődtek, jókat beszélgettünk. Bemutattuk az öngyógyuló kavicsfóliát, megmutattuk, mit tudnak hővédelem terén a LLumar fóliák. Sokan meglepődtek a tapasztaltakon.

Összességében egy nagyon jó rendezvény volt, remélhetőleg jövőre is meghívnak minket és egy hasonló jó napot tudunk eltölteni Horton, egy igen csak színvonalas és jó rendezvényen! Azóta már „átadtuk” az ajándékokat is, nincs más hátra mint, hogy eljöjjenek hozzánk és feltegyük arra bizonyos „i” –re a pontot és felfóliázzuk az autóikat.

Erről és sok más hasonló munkáinkról beszámolunk majd nektek itt az oldalunkon és persze majd a Facebook profilunkon is. A Horton készült képeket, megnézhetitek a már említett profilunkon a facebook-on.

 

Figyeljétek a közösségi oldalainkat, nemsokára ismét akcióink lesznek!

 

Üdvözlettel,

Gáti Péter