Az ablakfóliázásnak számos előnye lehet. A különféle fólia típusok különféle célokat elégítenek ki, lássuk mik is ezek:

lakoepulet-ablakfolia-nelkullakoepulet-ablakfoliaval

Hővédelem, fényvédelem

Szeretjük az ablakokat, hiszen beengedik, a fényt, a látványt a szép dolgokat, míg rossz dolgokat, a zajt, a port kint tartják. Léteznek azonban az ember számára láthatatlan dolgok, mint pl. az UV sugarak, vagy a napfényből érkező hő. Ezeket csak kis mértékben szűrik meg, ill verik vissza ablakaink. A LLumar fóliák ablakaink teljesítményének növelésére lettek kitalálva. Az egyébként egyszerűnek tűnő fólia mögött igen komoly fejlesztések és gyártástechnológiák állnak.

Hővédelemre több megoldás is létezik, az egyik legnépszerűbb a tükörfólia. A tükörfóliákra általánosan igaz, hogy minél jobban sötétít, annál hatékonyabb a hővédő tulajdonsága. Ha nagy hatásfokú hővédelmet szeretnénk elérni, kompromisszumot kell kötnünk, és bele kell törődnünk, hogy sötétebb lesz a szoba. A fóliák technikai adatai egy laikus számára nem fognak sokat mondani, sőt egy sötétebb fólia 20%-os fényátereszétsi értéke elrettentően hangozhat elsőre, ám minta segítségével kipróbálva ablakunkon már teljesen barátságos lehet egy sötét fólia is. Létezik szinte teljesen átlátszó, nem tükröző hővédő fólia is. A LLumar THE80-as nanokerámia technológiával készül, így ér el kimagasló hővédelmet szinte észrevehetetlen módon.

A LLumar ablakfóliák fényáteresztés csökkentő tulajdonságának köszönhetően sokkal kevésbé fog tükröződni a TV, vagy monitor képernyője. Nem kell elhúzni a függönyt, vagy lehúzni a redőnyt, engedd be a napfényt!

Dekoráció, belátásvédelem

Betekintés védelem - nem csupán diszkréció, de design is egyben... A modern építészetben a tervezők a lakóházak és közületi épületek esetén is általában nagy üvegfelületeket alkalmaznak. Ami látványos és szép, nem minden esetben biztosít megfelelő körülményeket például a munkavégzés vagy éppen a pihenés esetében. Egy túl világos helység komoly igénybevételt jelenthet mindenki szemének. Nem beszélve arról, hogy vannak helységek ahova nem szerencsés ha belátnak de jó ha van természetes fény. Ilyenek az öltözők, teakonyhák irodákban, intim helységek, tárgyalók. Gyakori felhasználás a belső terek megosztása, térelválasztók kialakítása. Erre kínálunk megoldást a különféle kiváló minőségű dekorfóliákkal.

 
 

Írj nekünk most!

Kérj árajánlatot, vagy visszahívást, szívesen válaszolunk minden kérdésre.